MENTORSESSIE

Samen sta je sterker. Zeker ook als ondernemer. Vooral in het begin had ik zo enorm veel vragen en voor mijn gevoel was het echt een immense zoektocht. Wat werkt voor mij? Hoe kan ik het het beste aanpakken? Waarom lukt het bij mij niet maar bij iemand anders wel? Oftewel: wat moet ik doen om succesvol te fotograferen? Deze vragen heb ik ook gehad en moest ik beantwoord zien te krijgen naast een fulltime baan. En dan is een beetje hulp echt heel erg fijn.

Learn and grow

Is fotografie je hobby, passie of zelfs al je werk? Het is in het begin een flinke uitdaging om als beginnend fotograaf alles onder de knie te krijgen. Ik kan je alles vertellen over je camera en lenzen, fotograferen op de manuele stand en lichtgebruik, maar ook over klantcontact, en (online) marketing.

Je kunt zelf aangeven waar je behoefte aan hebt of waar je graag meer over zou willen leren en daar stemmen we de sessie op af. Ik deel mijn ervaringen, maar we kijken vooral wat voor jóu het beste werkt.

Alle informatie ontvang je ook digitaal, zodat je het later nog eens goed door kunt lezen.

DETAILS

Datum en tijd: in overleg
Duur: ongeveer 2 uur
Locatie: omgeving Gouda
Kosten: €199,- (excl. btw)

Twijfel je nog? Stuur gerust een mailtje als je vragen hebt. Ben je al helemaal enthousiast? Vul dan het contactformulier in en dan zien we elkaar snel!