Hi there!

Je vraagt je waarschijnlijk af wie ik precies ben en waarom ik fotografeer. Ik hoop dat ik een beeld kan schetsen op deze pagina, maar stuur gerust een berichtje als je meer wil weten. Mijn 27 jaar in het kort: ik ben geboren in Stolwijk, een dorpje in Zuid-Holland. Sinds mijn 26e mama van Emilia.

Vanaf jongs af aan ben ik vooral heel nieuwsgierig. Altijd bezig met ontdekken en uitproberen. Een klein meisje met blonde krullen, ondeugend en wild. In bomen klimmen, snoep meesmokkelen naar de slaapkamer en kleding verknippen. Later ook mijn eigen haar trouwens (tot schrik van mijn moeder).

Ik wilde juffrouw worden, mode-ontwerpster en later kapster. Uiteindelijk heb ik gewerkt als schoonheidsspecialiste met daarnaast mijn eigen blog. Nu ben ik al 4 jaar online marketeer en heb ik sinds 2016 mijn eigen bedrijf als fotograaf. En voor mijn gevoel ben ik pas net begonnen...

Ontdekken, uitproberen en vooral creatief bezig zijn. Wat een geluk dat ik dit kan combineren in mijn eigen bedrijf, iets waar ik iedere dag met zoveel plezier mee bezig ben. Het grappige is dat je jezelf door de jaren steeds beter leert kennen. Tien jaar geleden had ik geen idee wat ik graag wilde gaan doen ‘als ik later oud was’ en waar ik naartoe wilde werken. Nu heb ik zoveel plannen en ideeën dat ik niet kan wachten om weer iets nieuws te ontdekken. Tegelijkertijd leer ik ook steeds beter om te genieten van de kleine dingen, zoals samen iets gezonds koken, wandelen in het zonnetje of een verse bos bloemen. Iets wat voor mij altijd voorop staat, is dat ik doe waar ik gelukkig van word en wat past bij wie ik ben.

Liefde voor fotografie

Het is geen geheim dat ik dit gevonden heb in fotografie. Waarom? omdat er niets mooiers is dan het vastleggen van oprechte emotie. Alsof je de tijd en alle gevoelens die er op dat moment zijn even kunt bevriezen en op een later moment weer kunt terughalen. Een gebeurtenis die je misschien wel zou vergeten als je er geen beelden van zou hebben. Hier hecht ik zo enorm veel waarde aan. Het idee dat je later, als je 60 of 70 bent, foto’s bekijkt en alle gevoelens van dat moment weer naar boven komen. De liefde voor je man, misschien wel voor je kinderen of kleinkinderen. Het geluk en het plezier. Dat is voor mij onbetaalbaar.