All for Joomla All for Webmasters

 

Portret en lifestyle fotografie

Ben je geïnteresseerd in een portret of lifestyle shoot? Dan kun je een mailtje sturen naar info@marissakoolwijk.com! Ik reageer zo snel mogelijk (normaal gesproken binnen 2 dagen) en dan bespreken we de belangrijke details zoals jullie wensen en een locatie. Hebben we een datum vastgesteld, dan stuur ik een offerte waar duidelijk in staat wat jullie precies kunnen verwachten. Zijn jullie akkoord met de offerte? Dan staat de datum vast!
In de tijd tot de shoot hebben we nog even contact over de kleding, zodat jullie goed voorbereid zijn. Na de shoot ontvangen jullie binnen een aantal dagen een eerste sneak preview en binnen drie weken de volledige selectie.

Benieuwd naar eerdere shoots?

Bruidsfotografie

Gaan jullie dit jaar of volgend jaar trouwen? Meestal wordt er ongeveer een half jaar tot een jaar vooraf contact met mij opgenomen om de bruiloft te fotograferen. Dit is ook wel zo fijn, want dan is de kans groot dat ik nog beschikbaar ben én hebben we voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen. Ik kan jullie eerst een brochure sturen, waarna we kijken welke opties het beste bij jullie dag passen. Vervolgens plannen we een kennismakingsgesprek en als we er beiden een goed gevoel bij hebben, dan stel ik de offerte op. Na de aanbetaling is de datum gereserveerd en kan het aftellen beginnen!

Bekijk mijn stijl van fotograferen van eerdere bruiloften!

 
"I'll follow you anywhere"

Instagram