All for Joomla All for Webmasters

 

Over Marissa


Hi! Ik ben Marissa, 24 jaar en samenwonend in Zuid-Holland. Eigenlijk ben ik altijd al op zoek geweest naar de meest bijzondere momenten om vast te leggen met mijn camera, maar in 2016 ben ik dan echt gestart met mijn onderneming. Iets waar ik tijden van heb gedroomd en waar ik enorm trots op ben! Dagelijks bezig zijn met datgeen waar ik plezier uit haal.

Het mooiste aan fotograferen vind ik het vastleggen van bijzondere momenten en emoties. Alsof je de tijd en alle gevoelens die er op dat moment zijn even kunt bevriezen en op een later moment weer kunt terughalen. Een gebeurtenis die je misschien wel zou vergeten als je er geen beelden van zou hebben!

Ik geniet van grote momenten, zoals een mooie vakantie, maar des te meer ook van hele kleine momenten zoals een avond samen op de bank hangen (het liefst onder een warm kleedje).

Soms lijkt iets op het eerste gezicht maar simpel en eenvoudig, maar juist dat kunnen de fijnste momenten zijn. Ik kan echt zo genieten van verse bloemen in huis, een mok met hete thee, ongegeneerd dansen en de slappe lach hebben om flauwe grappen. Het zijn juist die kleine dingen die ik ook in mijn foto’s probeer te vangen. Een ‘echt’ moment zoals een spontane lach, een liefdevolle blik of zelfs een onbedoelde frons of traan. 

Overal waar ik ga, zoek ik naar inspiratie. Op zoek naar de speciale momenten om vast te leggen met mijn camera. Om te bewaren, voor altijd.Heb je vragen of wil je graag meer weten? Stuur een berichtje via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@marissakoolwijk.com en ik doe mijn best om zo snel mogelijk te reageren. Ik kijk er naar uit!

Tot snel, Marissa