All for Joomla All for Webmasters

 
Nice to meet you!

Marissa Koolwijk


Hoi! Ik ben Marissa Koolwijk, 25 jaar en samenwonend in Zuid-Holland. Eigenlijk ben ik altijd al op zoek geweest naar de meest bijzondere momenten om vast te leggen met mijn camera.

Het mooiste aan fotograferen vind ik het vastleggen van emotie. Alsof je de tijd en alle gevoelens die er op dat moment zijn even kunt bevriezen en op een later moment weer kunt terughalen. Een gebeurtenis die je misschien wel zou vergeten als je er geen beelden van zou hebben!

Ik geniet van grote momenten, zoals een mooie vakantie, maar des te meer ook van hele kleine, simpele dingen zoals een avond samen op de bank hangen en Netflixen. Je maakt mij blij met een grote bos verse bloemen, een warme mok groene thee en chocola (daar geniet ik soms iets teveel van).

Het zijn juist die kleine dingen die ik ook in mijn foto’s probeer te vangen. Een ‘echt’ moment zoals een spontane lach, een liefdevolle blik of zelfs een onbedoelde frons of traan.

Overal waar ik ga, zoek ik naar inspiratie. Op zoek naar de speciale momenten om vast te leggen met mijn camera. Om te bewaren, voor altijd.

 
"I'LL FOLLOW YOU ANYWHERE"

Instagram